En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve büyük odalara methallerde bulunanlar gibi henüz geniş açıklıkları kapatmak kucakin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer sahip olmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan binalabilir. çoğunlukla 30 ila 120 zaman beyninde mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

En mütenasip hediyeı bulmanız karınin farklı seçenekleri katlaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en yarar yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en iyi fiyatlarla ehil olmak ciğerin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cenahı aralık, yangın kapıları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı, yangına metanet derecesine bağlamlı olarak 30 ila 120 zaman arasında değnöbetebilen önceden belirlenmiş bir müddet süresince yangın ve yamanın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik yahut masif bedduaşap kabil malzemelerden binalır ve erdemli sıcaklıklara maruz kaldığında oylumluleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Özellikle duygulu yangın kapısı ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Meydanında mahir ve sertifikalı menşeçılarımızın katkıları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page